18 Ocak 2012 Çarşamba

Dünden Kalanlar

Kar yağınca İstanbul'u bir çılgınlık alıyor, hatta bu sene o kadar büyüdü ki çılgınlık insanlar köprüde bile yürümek zorunda kalmışlar. Anlamadığım eşy şu oldu, köprüyü geçince ne yaptılar? E-5ten de yürümediler heralde? İyi ki pazartesi karşıya geçmemişim diye düşündüm. 

Fotoğraflar Salı gününden. Saat 09.00 sınavı evden 7 gibi çıkmamı gerektiriyor. Işık fena değildi esasında. Zaten henüz kış tarifesinde olduğumuz için bir anda gün ağarıyor, bir anda akşam oluyor. Değişik. Kışı pek sevmemem için bir neden daha. Ben uzuuuuun akşam üstlerinin insanıyım. Buyrun fotoğraflara.








2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Siyah beyazın tadı da başka ellerine sağlık çekimler şahane! ve yorum ayarlarından kelime onayını hayır yap bloga gelen yorumların onata tabiyse o çileyi bize yaşatma derim .) Benim blogda sağ kolonda blogger bilgileri etiketli yazılarımda ben blogger için bir çok yazı yazdım takılırsan bakarsın ok .)

sezenyildirim dedi ki...

Stil Direktörü selam;

Öncelikle fotoğrafları beğenmene sevindim. Harf denetimi yaptığımın farkında bile değilim haklısın ben de sinir oluyorum ona. Hemen kaldırıyorum.
Sevgiler