27 Haziran 2007 Çarşamba

Aradım seni bu şehirde, hadi kork düştüm peşine

Hava inanılmaz sıcak , sanki nemi elimi uzatıp tutabilecekmişim gibi. Dün Levent'teki kuleleri göremiyordum. Birazcık esinti için neler vermezdim ki. Her ne kadar meteoroloji bugünün çok sıcak olacağını savunmuş olsa da Maslak civarında güneş olmadığı için dün kadar bunalmıyorum .
Okul tatil olunca yapacak hiçbirşey de olmuyormuş. Esasında biraz kendi hesabıma çalışmam lazım ama dün oturdum başına ve resmen sıcaktan düşünemeyecek duruma geldim, bir paragraf yazdım kalktım ondan sonra:)
Hala Gökçe'nin şarkılarını dinliyorum, evet çok eğleniyorum, sizde dinleyin sizde eğlenin:)
Görüşmek üzre

18 Haziran 2007 Pazartesi

hakkımda

hakkımda kısmında verdiğim bilgilere ek olarak,
www.fotokritik.com/hobbitt
http://hobbitt.deviantart.com

birde bigün bir sürü benim hakkımda madde olan yazı yazacağım:)

makale, roma, tatil, makina, fotoğraf, gökçe

karmaşık başlıklar yazmayı seviyorum, sonra da bunlarla ilgili karmaşık yazılar yazmayı da seviyorum:) makale ile başlayabilirim mesela. Elektrik mühendisliği ulusal kongresi için enerji hedeflerini içeren bir makale yazmaya çalışıyorum ki kendileri tırnaklarımı kemirtiyor bana gerçekten çok sinirleniyorum. artık başına her oturduğum da sinirlenerek kalkıyorum desem yeridir. ama eğer ki kabul edilirse çok çok çok mutlu olacağım heralde
roma deyince sakın oralara gittiğimi falan sanmayın ama ben ne yazık ki hala pasaportu bile olmayan bir kişiyim. ne yazıkki bir süre daha çıkamayacakmışım gibi bir his var içimde. napalım sağlık olsun, elbet gideriz. ama bugün ROME isimli güzide dizinin ikinci sezonunu izledim, kimi yerlerde güldüm, kimi yerlerde gözlerim doldu. acaip başarılı bir yapım olmuş bence. Böyle işleri görünce bizde neden olmuyor bu kadar güzeli diye düşünüyorum, gerçekten de çok para harcanmış, çok emek verilmiş, iyi oyuncularla kaliteli bir yapım ortaya çıkmış. bence hepiniz oturup izleyin:)
okul çocuklarımıza tatil oldu tabii ama bizim için ne yazık ki henüz böyle bir şey yok, benim zaten izin hakkım yok, hergün gidip gidip geleceğim. ama en azından üzerimizdeki baskı azaldı, not telaşı yok, laboratuvar deneyleri yoki fena değil yani, bizde de ister istemez bir yaz rehaveti olmuyor değil tabi ki oluyor.
maddi durumumu hesapladığım gibi tutmayı başarırsam bir aksilik olmazsa en geç temmuz ayında bir d80 almış olmayı umuyorum, gerçekten de ne işime yarayacağından çok çok emin olmasamda dijitale geçmeyi çok istiyorum. hayır fimli makina kullanmanın faydalarını tabi ki biliyorum ama yaşadığımız çağda dijital teknolojinin de inkar edemeyeceğimiz kadar büyük bir rolü var ve ben de buna sırtımı dönemeyeceğimi farketmiş bulunuyorum. yine film çekmeye devame deceğim desem de bunun zor olacağını, insanın belli bir tembelliğe alıştıktan sonra tekrar kendini zorlamasının zor olduğunu biliyorum ama gene de bir umut işte belki de tembel olmam diyorum.
fotoğraf deyince de aklımda süper projeler var gene bu aralar ama şimdilik paylaşmayacağım. projeleri tamamlayınca fotoları paylaşırım daha kolay olur:)gene üretebildiğim için mutluyum gerçekten de. bir ara öyle bir kısır döngüye girmiştim ki hiç birşey yapamamayı bırakıni düşünemiyordum bile, şimdi üretim olmasa da fikir var aklımda, biliyorum ki üretim de bunu takiben gelecektir.
bugün gökçe'nin böğürtlenli reçel albümünü aldım. çok eğlenceli, kıpır kıpır bir albüm olmuş, bütün yaz dinlenebilir kanımca:) www.gokceonline.com fotoğraflarını da deviantarttan fatih çekmişti. (www.rimedhitaf.deviantart.com) bence fatih son zamanlarda gördüğüm en başarılı yönetmenlerden ve bunun yanında da fotoğrafları çok başarılı. ileride adını daha çok daha çok duyacağız emin olabiliriz bence bundan.
bir de nöraldeki %50 hatayo onbinde 1'e düşürdüm yada binde birdi şu anda pek hatırlamıyorum, aa aldım dersten, merak edenlere duyurulur:)